Gluurpietjes

In het voorjaar was de berenjacht een groot succes. Nu is er de gluurpietjes speurtocht en kunnen we op zoek naar al die leuke gluurpietjes in de buurt. Hebben jullie de gluurpieten al gespot in Het Dorp? Je herkent ze aan hun mooie krullen en een pietenmuts met een veer erop. Ze kunnen zich heel verstoppen: op ramen hoog en laag, deuren groot en klein. Je moet heel goed kunnen speuren om ze te vinden! Je vindt ze in verschillende kleuren.
(In de bijbehorende Facebookgroep Gluurpietjes speurtocht kun je je adres/ woonplaats aanmelden en kan er met de hulp van het loepje (zoekveld) een Gluurpietenspeurtocht, een route opgezet worden.)

Versierde ramen wedstrijd

Versier je raam met tekeningen, glitters, verf of nepsneeuw… maak er een waar kunstwerk van! Geef je op via decalluna@gmail.com en je huis komt in de route van mooie ramen. Op 2 januari wordt de winnaar van het mooiste raam bekend gemaakt en verrast met een prijs door stichting de Calluna.

Kerst in de Tulpstraat

Enthousiaste buurtgenoten uit de Tulpstraat organiseren gezelligheid op het plein; Zingen en muziek op het plein, lichtjes, versierde ramen en lekkers!

Kerst in Lombok

Als we dit jaar niet allemaal samen kerstactiviteiten kunnen doen, dan organiseren we alles toch gewoon dubbel, parallel aan elkaar! In Lombok komt ook een kerstboom op het Nassauplein en worden allerlei aanverwante (kinder)activiteiten georganiseerd vanuit buurthuis ’t Huukske. Voor meer informatie; www.arnhemwest.nl